Wellness

Wil jij nog even ontspannen na één van de groepslessen, Small Group Trainingen of een rondje in de fitnessruimte? Dan kun je gebruik maken van onze wellness faciliteiten. We hebben een Finse sauna en een Turks stoombad met aansluitend een relaxruimte.

Onze Finse sauna bereikt een temperatuur van circa 88 graden en is bedoeld om zowel lichaam als geest te laten ontspannen. Bovendien bevordert een bezoekje aan de sauna lichamelijk herstel na een training, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en de kans op forse spierpijn verminderd. Een korte koude douche na de saunasessie zorgt voor een geweldig verkwikkend gevoel en een betere bloedsomloop.

Met een temperatuur van circa 45 graden en een hoge luchtvochtigheid van 98 % voelt het Turks stoombad mild aan. De stoom condenseert op de huid, verwarmt en ontspant de spieren en reinigt de huid tot diep in de poriën. Daarnaast is de stoom erg goed voor de luchtwegen.

De relaxruimte is een plek die is ingericht om tot rust te komen. De ligstoelen zorgen voor lichamelijke ontspanning na je saunabezoek.

Contact

Delphis Sport & Lifestyle
Zijlweg 314 AB
2015 CP Haarlem

023-5257833
Let’s HIIT the gym!

Let’s HIIT the gym!

Geplaatst op: 2020-02-26

“Een paar keer per week ben ik bij Delphis te vinden, maar HIIT (High Intensity Interval Training) had ik nog nooit gedaan. Proberen dus, deze workout waarbij je in een half uurtje zowel je conditie als krac...

Lees meer Meer nieuws
Spring into the Spring!

Spring into the Spring!

Geplaatst op: 2020-02-26

Uit het hoofd, in het lichaam met Buti Yoga van Eva!  Een dynamische yogales waarin we niet alleen flowen door verschillende houdingen, maar ook de hartslag flink verhogen. Dit doen we d.m.v. eenvoudige c...

Lees meer Meer nieuws