Lifestyle talk!

Zaterdag 14 december om 12:30 organiseert Delphis voor de eerste keer in haar bestaan “Lifestyle talk”, een presentatie van een expert op een bepaald gebied. Dit keer over de feiten en fabels rondom voeding, maar vooral ook wat je nou écht moet weten over voeding. Er wordt veel gezegd en je raakt in de war; je ziet door de bomen het bos niet meer. Remco Kroes, vitaliteitscoach, geeft jou in een 60 minuten durende interactieve sessie essentiële tips en trucs mee voor een blijvend resultaat.

 Hij bespreekt onder andere:

  • Wat moet je op internet nou geloven?
  • De basis voor aankomen en afvallen
  • Een plan om vol te houden
  • En nog veel meer, dus gewoon komen 😉

Kosten zijn 7,50 per persoon en je kunt je vanaf nu inschrijven bij de balie!

Let’s HIIT the gym!

“Een paar keer per week ben ik bij Delphis te vinden, maar HIIT (High Intensity Interval Training) had ik nog nooit gedaan. Proberen dus, deze workout waarbij je in een half uurtje zowel je conditie als kracht aanpakt.

Hoppa, daar ging ik. Op vrijdagochtend, onder begeleiding van Toby. Aan de slag met best zware dumbels, een flink opgeladen barbel en touwen waarmee ik op de mat moest slaan. En eerlijk? Ik was na een kwartier al flink kapot en trapte uiteindelijk mijn laatste energie eruit op de airbike, een speciale fiets waarbij je traint met extra weerstand. Daarna wilde ik niets liever dan bijkomen met een banaan (want: honger!) en een cappuccino.

Maar: in tijden heb ik me de hele dag niet zo fit gevoeld als na dat half uurtje, ik had energie voor tien en kon de hele wereld aan. Ik besloot dus de week erna nog een keer te HIIT-ten. Ik merkte dat ik me tijdens de training nu al sterker voelde en de oefeningen makkelijker vol hield. Dat half uurtje was zo voorbij! En ook in de andere lessen de dagen erop voelde ik me fitter en krachtiger. Een hit dus, dat HIIT (ja, sorry, flauw). Ik blijf dit nog even doen en ben heel benieuwd wat HIIT op de langere termijn met mijn lijf doet. Hou jullie op de hoogte!”

Liefs Merel

Bel voor informatie of meld je aan voor een gratis proefles.


  • Geen inschrijfgeld
  • Gratis kinderopvang
  • Gratis sauna en stoomcabine
  • Speciaal voor vrouwen