Let’s HIIT the gym!

“Een paar keer per week ben ik bij Delphis te vinden, maar HIIT (High Intensity Interval Training) had ik nog nooit gedaan. Proberen dus, deze workout waarbij je in een half uurtje zowel je conditie als kracht aanpakt.

Hoppa, daar ging ik. Op vrijdagochtend, onder begeleiding van Toby. Aan de slag met best zware dumbels, een flink opgeladen barbel en touwen waarmee ik op de mat moest slaan. En eerlijk? Ik was na een kwartier al flink kapot en trapte uiteindelijk mijn laatste energie eruit op de airbike, een speciale fiets waarbij je traint met extra weerstand. Daarna wilde ik niets liever dan bijkomen met een banaan (want: honger!) en een cappuccino.

Maar: in tijden heb ik me de hele dag niet zo fit gevoeld als na dat half uurtje, ik had energie voor tien en kon de hele wereld aan. Ik besloot dus de week erna nog een keer te HIIT-ten. Ik merkte dat ik me tijdens de training nu al sterker voelde en de oefeningen makkelijker vol hield. Dat half uurtje was zo voorbij! En ook in de andere lessen de dagen erop voelde ik me fitter en krachtiger. Een hit dus, dat HIIT (ja, sorry, flauw). Ik blijf dit nog even doen en ben heel benieuwd wat HIIT op de langere termijn met mijn lijf doet. Hou jullie op de hoogte!”

Liefs Merel

Contact

Delphis Sport & Lifestyle
Zijlweg 314 AB
2015 CP Haarlem

023-5257833
Let’s HIIT the gym!

Let’s HIIT the gym!

Geplaatst op: 2020-02-26

“Een paar keer per week ben ik bij Delphis te vinden, maar HIIT (High Intensity Interval Training) had ik nog nooit gedaan. Proberen dus, deze workout waarbij je in een half uurtje zowel je conditie als krac...

Lees meer Meer nieuws
Spring into the Spring!

Spring into the Spring!

Geplaatst op: 2020-02-26

Uit het hoofd, in het lichaam met Buti Yoga van Eva!  Een dynamische yogales waarin we niet alleen flowen door verschillende houdingen, maar ook de hartslag flink verhogen. Dit doen we d.m.v. eenvoudige c...

Lees meer Meer nieuws